Διαδοχικές δράσεις κοινωνικής στήριξης και αυτό το Πάσχα από την HELLENiQ ENERGY

Τις φετινές γιορτές, ο Όμιλος δώρισε επτά τόνους τροφίμων σε 3 Δομές Στήριξης όμορων Δήμων, έχοντας προσφέρει, συνολικά, από το 2012, πάνω από 700 τόνους τροφίμων σε συνανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Περισσότερους από εικοσιένα (21) τόνους τροφίμων για την ενίσχυση Φορέων Κοινωνικής Μέριμνας της Δυτικής Θεσσαλονίκης, του Θριασίου και της Κοζάνης, έχει ήδη προσφέρει - μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023 - η HELLENiQ ENERGY. Αυτό το Πάσχα, ο Όμιλος εστίασε σε τρεις (3) συγκεκριμένες Δομές Στήριξης, στις οποίες και θα προσφέρει επτά (7) τόνους τροφίμων. Η επιλογή των φορέων έγινε από τους ίδιους τους εργαζόμενους της HELLENiQ ENERGY, ύστερα από ψηφοφορία που διεξήχθη για πρώτη φορά φέτος.


Πρόκειται για το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά», την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Εστία Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη και τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κοζάνης, όπου  προσφέρθηκαν τρόφιμα σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Wise Greece”. Παράλληλα, σε συνεννόηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως & Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, εθελοντές εργαζόμενοι του Ομίλου συμμετείχαν τόσο στην προετοιμασία, όσο και στην παρασκευή και μεριδοποίηση των γευμάτων του τοπικού συσσιτίου.  


Από το 2012, ο Όμιλος ενισχύει διαρκώς τα κοινωνικά παντοπωλεία των - όμορων προς τις εγκαταστάσεις του - Δήμων του Θριασίου Πεδίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθώς και τα συσσίτια της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας και της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως. Σε στενή συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Ενορίες, έχει ενισχύσει συνανθρώπους μας, που βιώνουν σημαντικές δυσκολίες στην κάλυψη βασικών αναγκών διαβίωσης.


«Εδώ και 60 χρόνια, ο Όμιλός μας στηρίζει έμπρακτα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται», επισήμανε ο Πρόεδρος του ΔΣ της HELLENiQ ENERGY κ. Γιάννης Παπαθανασίου, προσθέτοντας: «Μία από τις ενέργειες που σταθερά υλοποιούμε είναι η υποστήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων στους όμορους Δήμους, προσφέροντας βασικά αγαθά σε περισσότερες από 1.350 οικογένειες. Από την έναρξη το προγράμματος το 2012 έως σήμερα έχουμε προσφέρει πάνω από 700 τόνους τρόφιμα στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη και το επεκτείνουμε σε ακόμα περισσότερες περιοχές. Φέτος ενισχύουμε 3 επιπλέον Φορείς κοινωνικής μέριμνας, που επέλεξαν οι εργαζόμενοι του Ομίλου, με σημαντικές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης. Η HELLENiQ ENERGY θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, συμβάλλοντας στο μέτρο που μας αναλογεί σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».
 

Οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY συμμετείχαν εθελοντικά στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Σταυρουπόλεως - ΝεαπόλεωςΟι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY συμμετείχαν εθελοντικά στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Σταυρουπόλεως - Νεαπόλεως
Οι εργαζόμενοι της HELLENiQ ENERGY συμμετείχαν εθελοντικά στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Σταυρουπόλεως - Νεαπόλεως