Η Ταυτότητά μας

Αναθεωρούμε, καινοτομούμε, επιχειρούμε

Είμαστε η HELLENiQ ENERGY, ένας από τους κορυφαίους ενεργειακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική  Ευρώπη, με δραστηριότητα σε όλο το φάσμα της ενεργειακής αλυσίδας αξίας. Ως ηγέτης σε περιφερειακό επίπεδο, δεν υποσχόμαστε μόνο την παροχή ενέργειας, αλλά επιδιώκουμε να είμαστε η κινητήριος δύναμη για ένα μέλλον με καθαρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και μηδενικές (net zero) εκπομπές CO2.

Διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και, μέσα από ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, αγκαλιάζουμε την καινοτομία και τον μετασχηματισμό σε όλη μας την παραγωγική αλυσίδα, ώστε να γίνει βιώσιμη.

Όπως αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν στο εσωτερικό του οργανισμού, έτσι πρέπει να γίνουν αντιληπτές και από το ευρύτερο κοινό. Γι’ αυτό και η εταιρική μας ταυτότητα έρχεται να επικοινωνήσει το ταξίδι που έχουμε ξεκινήσει. Σε αυτό το ταξίδι, διατηρούμε με περηφάνια την κληρονομιά μας και τη χρησιμοποιούμε, για να δημιουργήσουμε το μέλλον.

Το όνομά μας 

Ο μετασχηματισμός μας πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στο εταιρικό μας όνομα. Η παροχή βιώσιμης ενέργειας για όλους και ο στόχος του ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα σημαίνουν ότι αφήνουμε πίσω την παραδοσιακή μας δομή και δεσμευόμαστε σε μία νέα ξεκάθαρη πρόταση για τις αγορές. 
 
Παρόλ’ αυτά, παραμένουμε πιστοί στις ρίζες μας και στην ευρηματικότητά μας, στοιχεία πάνω στα οποία έχει οικοδομηθεί η δύναμή μας και κάνουν την εταιρεία μας μοναδική. 
 
To εταιρικό μας όνομα επιβεβαιώνει την ιστορία και την προοδευτικότητά μας και προωθεί το όραμά μας για το μέλλον. 
 
Καλωσορίσατε στη HELLENiQ ENERGY. 

Το λογότυπό μας

Το λογότυπό μας αντικατοπτρίζει την κληρονομιά μας με το βλέμμα μας στο μέλλον. Οι λωρίδες, εμπνευσμένες από το εθνικό μας σύμβολο, πλέον βρίσκονται σε κίνηση και μετασχηματίζονται σε ένα κύμα ενέργειας.  

Το δυναμικό κύμα συμβολίζει τη μετάβασή μας και την αναδεικνύει. Ως πάροχος ενέργειας, όντας διαρκώς σε κίνηση, αγκαλιάζουμε την αλλαγή και εξασφαλίζουμε την πρόσβαση σε βιώσιμη ενέργεια για όλους. 

Το λογότυπό μας ολοκληρώνεται από ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της ταυτότητάς μας, το άστρο που μας καθοδηγεί. Συμβολίζει την ηγετική μας παρουσία. Το άστρο συνδέεται άμεσα και άρρηκτα με την πορεία του Ομίλου και τον ηγετικό μας ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση. Έτσι, ενδυναμώνει και προωθεί τις σχέσεις μας με όλους τους κοινωνικούς εταίρους και επισημαίνει τα σημαντικότερα κομμάτια της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης. 

Oι στόχοι μας

Οραματιζόμαστε ένα μέλλον βιώσιμο για όλους. Σε έναν κόσμο που αλλάζει, στηριζόμαστε στην ισχυρή κληρονομιά μας και στη γνώση των αναγκών για το αύριο, προσθέτουμε ένα νέο κύμα ενέργειας με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες για όλους.  

Επιδιώκουμε να είμαστε ένας αξιόπιστος κοινωνικός  εταίρος, που ο κόσμος επιλέγει για την υπευθυνότητα και τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας.

Υλοποιούμε σταθερά τις στρατηγικές μας δεσμεύσεις, οι οποίες βελτιώνουν το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα αίτια και τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ενώ αυξάνουμε την αξία για τους εταίρους μας.

Συμβάλλουμε ενεργά στην πρόοδο όλων των περιοχών όπου δραστηριοποιούμαστε και δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στην ανάπτυξη, στην εργασία και στο εθνικό προϊόν, ως μακροπρόθεσμη συμβολή στην οικονομία και την κοινωνία. Υιοθετούμε μια κουλτούρα αλλαγής μέσα από την καινοτομία και τον μετασχηματισμό, ώστε να γίνουμε πιο βιώσιμοι και να δίνουμε ακατάπαυστα δύναμη στο αύριο.