Κωνσταντίνος Καραχάλιος

Ο κ. Καραχάλιος είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Εμπορίας και έχει ενταχθεί στο δυναμικό της HELLENiQ ENERGY από το 2005. 

Κωνσταντίνος Καραχάλιος
Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας

Βιογραφικό

Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Surrey με μεταπτυχιακούς τίτλους στη Χημική Μηχανική (MSc) από το University College London και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Χρηματοοικονομικά (MBA) από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.  

Έχοντας προγενέστερα εργαστεί στον κλάδο χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε διεθνείς εταιρείες, εντάχθηκε στον Όμιλο το 2005 στην Ομάδα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεθνούς Εμπορίας. Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου Jugopetrol AD (Μαυροβούνιο) και ΟΚΤΑ AD (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Εμπορίας Ομίλου καθώς και Διευθυντής Οικονομικών Διύλισης, Εφοδιασμού και Εμπορίας.

Από το 2018 είναι επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Εμπορίας. Είναι Πρόεδρος των Διοικητικών Συμβουλίων  ΕΚΟ Σερβίας και ΕΚΟ Βουλγαρίας και μέλος σε άλλες τρεις θυγατρικές εταιρείες.