Τα ΕΛΠΕ αποκλειστικός χορηγός στο έργο ανακατασκευής Παιδικής Χαράς, σε δύο Νηπιαγωγεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Με την χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ υλοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το έργο της ανακατασκευής του προαύλιου χώρου, αλλά και της Παιδικής Χαράς, που μοιράζονται από κοινού το 1ο και το 6ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, 28 Ιανουαρίου, στο χώρο εκδηλώσεων των δύο Νηπιαγωγείων, από εκπρόσωπο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Εκτός από τους εκπαιδευτικούς, τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Αφροδίτη Ναλμπαντίδου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων της περιοχής, καθώς και στελέχη των ΕΛ.ΠΕ.

Κατά τη σύντομη ομιλία του στην τελετή εγκαινίων, ο Ανώτερος Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης των ΕΛ.ΠΕ, Νίκος Ζαχαριάδης, επεσήμανε : «Με τα συνεχή έργα που κάνουμε και τις δράσεις κοινωνικής εταιρικής ευθύνης στους Δήμους που μας περιβάλλουν και όχι μόνο εκεί, πιστεύουμε ότι βοηθούμε - αλλά είναι και μια υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να βοηθούμε - την κοινωνία μας, στηρίζοντας έτσι και την πατρίδα μας».

Για την υλοποίηση του έργου τηρήθηκαν οι αυστηρότερες προδιαγραφές, ενώ η επιλογή όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακατασκευή του προαύλιου χώρου των δύο Νηπιαγωγείων έγινε με περιβαλλοντικά κριτήρια και με την απαιτούμενη πιστοποίηση.

Το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων, από τον Ανώτερο Διευθυντή Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Ζαχαριάδη και τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, με τη συνδρομή μικρού μαθητή.

Στο κέντρο ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, δίπλα του ο Ανώτερος Δ/ντής ΒΕΘ κ. Νίκος Ζαχαριάδης και η Δ/ντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου κα Ράνια Σουλάκη.