Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμμετείχαν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πήρε μέρος στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με τη συμμετοχή 32 συναδέλφων, συνεργατών και μελών των οικογενειών τους, που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού την Κυριακή 6 Απριλίου. Οι «δρομείς» μας βίωσαν από κοντά ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, συμμετέχοντας στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων με μεγάλη επιτυχία, φορώντας το μπλουζάκι του εθελοντισμού «εθέλω».

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία με τη συμμετοχή, συνολικά, 14.800 δρομέων. Η φετινή διοργάνωση ήταν, σε όλες τις διαδρομές, η πιο πολυπληθής από το ξεκίνημα, το 2006, του θεσμού που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη προβάλλοντας το όνομα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Μαραθώνιος αυτός ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς συνδυάζεται με ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος 20 κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο.

Το Σάββατο 5/4 πραγματοποιήθηκε μια περιβαλλοντική δράση του Μαραθωνίου με τη δημιουργία του Οπωρώνα στο κέντρο της πόλης με το περιβαλλοντικό μήνυμα που έστειλαν τα παιδιά «Ο αγώνας για το Περιβάλλον είναι Μαραθώνιος». Στην εκδήλωση συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό μεταξύ άλλων και παιδιά συναδέλφων που φύτεψαν δέντρα και έβαλαν τα ονόματά τους σ’αυτά και φυσικά έδωσαν το παρόν στον Μαραθώνιο στον αγώνα των 1000 μ.

Ευελπιστούμε ότι στην επόμενη διοργάνωση, οι «δρομείς»-εθελοντές μας θα είναι πολύ περισσότεροι.

Οι συμμετοχές από τον Όμιλό μας ήταν:

ΒΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΒΡΟΧΙΔΟΥ ΚΟΜΝΗΝΗ

ΓΙΑΖΑΝΤΖΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΓΙΟΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΛΑΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΑΝΑΜΠΑΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔΟΥΜΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΟΥΦΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΖΙΩΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΪΜΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΑΡΕΖΗ ΞΑΝΘΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΓΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΟΥΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΣΚΟΥΒΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΕΠΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΛΕΜΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΟΥΡΤΣΑΛΑ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

ΠΟΡΛΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΑΡΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΙΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΟΥΛΑΚΗ ΡΑΝΙΑ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΤΣΙΠΛΗΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ