«Πάμε Κατασκήνωση!» με τα Ελληνικά Πετρέλαια

Τα Ελληνικά Πετρέλαια προσφέρουν, για ένατη συνεχή χρονιά,
δωρεάν διακοπές σε παιδιά από τους όμορους Δήμους 
του Θριασίου και της Δυτ. Θεσσαλονίκης

 

Μια σημαντική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υλοποιείται και φέτος από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. Το πρόγραμμα «Πάμε Κατασκήνωση» δίνει την ευκαιρία δωρεάν καλοκαιρινών διακοπών σε κατασκηνώσεις, για παιδιά από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες των όμορων Δήμων του Θριασίου και της Δυτ. Θεσσαλονίκης. 

Όπως κάθε χρόνο, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εξασφάλισαν θέσεις σε επιλεγμένες, σύγχρονες και ασφαλείς κατασκηνώσεις, με εξ’ ολοκλήρου κάλυψη του κόστους διαμονής για συνολικά 247 παιδιά από τους Δήμους Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Δέλτα και Κορδελιού/Ευόσμου, καθώς και από τις ΜΚΟ «Πυρουνάκειο», «Καλός Ποιμένας» και «Ίδρυμα Χατζηκώνστα».

Σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε Θριάσιο και Δυτ. Θεσσαλονίκη, τα  παιδιά είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την έναρξη του καλοκαιριού και των διακοπών τους, λαμβάνοντας και χρήσιμα δώρα για την παραμονή τους στην κατασκήνωση.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, πάντα κοντά στις τοπικές κοινωνίες και μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιούν  πρωτοβουλίες και δράσεις, με στόχο την υποστήριξη της νέας γενιάς και την ανακούφιση αυτών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.