Νέες χαμηλότερες τιμές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από την ElpeFuture

Η ElpeFuture, θυγατρική της HELLENiQ ENERGY, ανακοινώνει νέες χαμηλότερες τιμές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, με στόχο την προώθηση της αγοράς της ηλεκτροκίνησης και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των αυτοκινητιστών.

Η Εταιρεία, ανταποκρινόμενη στην πρόσφατη εγκύκλιο της ΑΑΔΕ για μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στην φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, ενημερώνει τους οδηγούς ότι οι τελικές τιμές χρέωσης διαμορφώνονται, πλέον, ως εξής:

•    Φόρτιση AC: 0,45 €/KWh
•    Φόρτιση DC: 0,55 €/KWh

Παράλληλα, οι αντίστοιχες τελικές τιμές χρέωσης για τους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής ElpeFuture (www.elpefuture.gr), είναι οι ακόλουθες:

•    Φόρτιση AC: 0,40 €/KWh
•    Φόρτιση DC: 0,50 €/KWh

Οι νέες, μειωμένες τιμές φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων στο δίκτυο της ElpeFuture, έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Η ElpeFuture έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην αγορά της Ηλεκτροκίνησης και αναπτύσσει πανελλαδικά ένα εκτεταμένο δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Η ανάπτυξη συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση φορτιστών ταχείας φόρτισης (DC) σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ/ΒΡ ανά την Επικράτεια, με στόχο την πλήρη κάλυψη των βασικών οδικών αρτηριών και σημείων στρατηγικού ενδιαφέροντος. Επιπρόσθετα, εγκαθίσταται σημαντικός αριθμός φορτιστών AC σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης, καθώς και σε δημοφιλείς προορισμούς (εμπορικά κέντρα, parking, supermarkets, κλπ.) και σε δημόσια προσβάσιμα σημεία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο φόρτισης της ElpeFuture επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα, με στόχο μερίδιο αγοράς άνω του 30% στην ηλεκτροκίνηση μέσα στην πενταετία, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για να ενισχύσει την ενεργειακή μετάβαση της χώρας.