"Ενέργεια για Ζωή" σημαίνει συμμετοχή στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ενέργεια για ζωή" χάρισαν οι 117 εργαζόμενοι από την Ελλάδα και τις θυγατρικές του εξωτερικού, μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς και συνεργάτες του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ την Κυριακή 9/11/14 στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας. Για μια μέρα οι συμμετέχοντες ένιωσαν αθλητές, αφού πήραν μέρος στις διαδρομές των 5χλμ, των 10χλμ και των 42χλμ φορώντας το μπλουζάκι του εθελοντισμού μας με το σήμα «εθέλω».

Η διοργάνωση με τη συμμετοχή των αθλητών μας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι δρομείς, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑπρoσέφερε 10 ευρώ σε Κοινωφελή Ιδρύματα που είχαν επιλέξει οι ίδιοι οι συμμετέχοντες.

Έτσι ο Μαραθώνιος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποτέλεσε αφορμή για τη στήριξη πέντε Κοινωφελών Ιδρυμάτων, την Κιβωτό του Κόσμου, τη Γραμμή Ζωής, το Μαζί για το Παιδί, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Σύνδρομο Down και τον Σύλλογο για την Κυστική Ίνωση,  συγκεντρώνοντας συνολικά 9.250 ευρώ.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνει το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές.