Το εμβληματικό “EKO Acropolis Rally” επιστρέφει με Μέγα Χορηγό την ΕΚΟ και ΕΚΟ SUPER SPECIAL STAGE στο ΟΑΚΑ

Αυτό το Σεπτέμβριο το “EKO Acropolis Rally” διεξάγεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA! Από τις 8 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, η χώρα μας θα βρεθεί στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εξασφαλίζοντας για το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο συναρπαστικές διαδρομές,  γεμάτες αδρεναλίνη, συγκινήσεις και πολλές εκπλήξεις!

Η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας στην κατηγορία της, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις του ιστορικού αυτού ράλλυ. Έτσι, στηρίζει και φέτος τη διοργάνωσή του, συμπληρώνοντας. συνολικά. πάνω από 10 χρόνια υποστήριξης ενός αγώνα που αποτελεί θεσμό. Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία που προβάλλει τη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχοντας, ήδη, σημειώσει μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, το 2021, το φετινό “ΕΚΟ Acropolis Rally” αναμένεται να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

Η ΕΚΟ είναι ο Μεγάλος Χορηγός του EKO Acropolis Rally αλλά και της Υπέρ-Ειδικής Διαδρομής “EKO Super Special Stage, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), αμέσως μετά την Τελετή Έναρξης. Στη συναρπαστική εκδήλωση, η ΕΚΟ υπόσχεται να φέρει στους θεατές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ζήσουν με πάθος και ένταση την εμπειρία αυτού του αγώνα, μέσα από δραστηριότητες και ενέργειες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Χριστίνα Μηλιαράκη, σημείωσε, αναφορικά με το “EKO Acropolis Rally” 2022: «Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια στηρίζουμε και το 2022 τον μεγαλύτερο αγώνα Ράλλυ, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η ΕΚΟ, ως Μεγάλος Χορηγός, δεσμεύεται να στηρίξει για άλλη μία χρονιά έναν άρτια οργανωμένο αγώνα με πολλές συγκινήσεις, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Το φετινό «ΕΚΟ Acropolis Rally» - με το ΕΚΟ Super Special Stage στο ΟΑΚΑ - αναμένεται να προσφέρει περισσότερες μοναδικές στιγμές, μεγαλύτερες συγκινήσεις, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και προσφέροντας στους θεατές την ευκαιρία να ζήσουν μία δυναμική και πολυδιάστατη εμπειρία με πρωταγωνιστή το μηχανοκίνητο σπορ. Το ΕΚΟ Acropolis Rally θέλουμε να γίνει μια γιορτή για όλους: για τους νέους, τις οικογένειες, τους επισκέπτες της χώρας. Μία μοναδική ευκαιρία απόδρασης, αλλά και μία ευκαιρία να μιλήσουμε ακόμα μία φορά για την οδική ασφάλεια, την ευγενή άμιλλα, τη συνεχή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας».

 

EKO Rally Acropolis

Από αριστερά, o Υποδιευθυντής του Τμήματος Marketing της EKO, Γιάννης Μιαούλης, η Διευθύντρια Marketing Εγχώριας Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΠΕ, Χριστίνα Μηλιαράκη, η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης Ομίλου ΕΛΠΕ, Γεωργία Λασανιάνου, η υπάλληλος του Τμήματος Marketing ΕΚΟ, Χριστίνα Βουρνά, και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Σωτήρης Αναστασιάδης