Εγκαίνια νέας παιδικής χαράς στον Ασπρόπυργο, με τη χορηγία της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Παιδικής Χαράς στην Πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη στον Ασπρόπυργο, την Κυριακή 6 Ιουνίου.
Η κατασκευή της παιδικής χαράς και η αναμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του ναού, έγιναν με την ευγενική χορηγία της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.  Ένα έργο μεγάλης σημασίας για την τοπική κοινωνία που υποδέχτηκε μικρούς κατοίκους της πόλης και γέμισε με παιδικές φωνές και γελαστά πρόσωπα.
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά διασκέδασαν με μουσική και ξυλοπόδαρους, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσαν η ομάδα κρουστών “Quilombo” και η ομάδα χορευτών break dance “Dead Prezz Junior” από τον Ασπρόπυργο, που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.
 
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο της κατασκευής της Παιδικής Χαράς και ευχαρίστησε την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη χορηγία της.
 
Εκ μέρους της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Νικόλαος Σκανδαλής, ο οποίος τόνισε ότι η ΕΛ.ΠΕ. ήταν πάντα και θα εξακολουθήσει να είναι πρόθυμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας για πρόοδο και καλύτερη ποιότητα ζωής.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Βασίλης Οικονόμου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ασπροπύργου, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της περιοχής.
 
Την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εκπροσώπησαν επίσης ο Διευθυντής Δημοσίων και Εταιρικών Σχέσεων, κ. Αγγελος Στράνης, η Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων, κα Ράνια Σουλάκη,  ο Προϊστάμενος Προσωπικού της ΕΛ.ΠΕ. κ. Σταύρος Μποζίκας και ο Προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΚΟ, κ. Κώστας Χατζής.