Εγκαίνια κλειστού Γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, τα  εγκαίνια του κλειστού Γυμναστήριου στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα, το οποίο ανακατασκευάστηκε με τη χορηγία του Ομίλου  ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η ανακατασκευή έγινε με βάση όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΕΛΟΤ. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Δέλτα, καθώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος θα εξυπηρετεί τους μαθητές του γυμνασίου και κατά τις απογευματινές ώρες θα παραχωρείται σε αθλητικά σωματεία πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπαιδευτικοί του σχολείου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τα στελέχη των  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, κ. Ν. Ζαχαριάδης, κ. Γ. Ζαγκλιβερινός, κα Ρ. Σουλάκη, κ. Γ. Καλαφατάκης και ο κ. Δ. Παρόδος. Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Κατά το χαιρετισμό του ο Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης κ. Ν. Ζαχαριάδης, τόνισε: «Τα ΕΛΠΕ βοηθούν την ανάπτυξη της πόλης εδώ και 50 χρόνια. Προτεραιότητά μας, ήταν είναι και θα είναι τα παιδιά». 
O Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενισχύει ακόμα περισσότερο τους διαχρονικούς δεσμούς του με την κοινωνία και σχεδιάζει την επόμενη μέρα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας τις δράσεις του ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καιρών.