ΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ και αυτό το καλοκαίρι!

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ υλοποιεί, για 2η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΟΝΙΜΗ», το πρωτότυπο ψηφιακό πρόγραμμα θερινής απασχόλησης «ΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ» για παιδιά του Δημοτικού, συνεχίζοντας με συνέπεια, παρά τις ιδιόμορφες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, να στηρίζει την Κοινωνία με σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στόχος του προγράμματος είναι, μέσω της ιστοσελίδας helpedu.gr, να μεταφέρει στα παιδιά, με σύντομο και διασκεδαστικό τρόπο, τη γνώση και εμπειρία επιστημόνων και ειδικών από διαφορετικούς τομείς. Να τα παροτρύνει να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, να διευρύνουν τους μαθησιακούς τους ορίζοντες, να χτίσουν νέες δεξιότητες και να ενστερνιστούν σημαντικές αξίες, όπως τον εθελοντισμό και την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον.

Τη φετινή χρονιά, το πρόγραμμα θα εστιάσει στις θεματικές ενότητες του Περιβάλλοντος, της Φύσης, των Επιστημών και του Εθελοντισμού, στο πλαίσιο του προσανατολισμού του Ομίλου στην ενεργειακή μετάβαση και ανάπτυξη προϊόντων φιλικότερων προς το περιβάλλον.

Οι μικροί μας φίλοι, ακόμη μία φορά, θα έχουν την ευκαιρία, μέσω του προγράμματος, να απασχοληθούν δημιουργικά, να περάσουν ευχάριστα τους καλοκαιρινούς μήνες και, παράλληλα, να καλλιεργήσουν ικανότητες, όπως την αναλυτική σκέψη, τη συγκέντρωση και το σεβασμό.

Επισκεφθείτε το https://helpedu.gr, δείτε τα νέα βίντεο και Ζήστε Δημιουργικά και αυτό το καλοκαίρι!

 ΖΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ και αυτό το καλοκαίρι!