Υψηλή διάκριση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στην παραγωγή Πολυπροπυλένιου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το εργοστάσιο παραγωγής Πολυπροπυλενίου (PP) της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στη Θεσσαλονίκη, βραβεύεται από την εταιρία BASELL με μία από τις ψηλότερες διακρίσεις στην Ευρώπη για το βέλτιστο επίπεδο της λειτουργικότητάς του.

Η BASELL, που είναι η εταιρία η οποία παρέχει την τεχνολογία της σε περισσότερα από 100 παρόμοια εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, μετά από σχετική παγκόσμια έρευνα, κατέταξε την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε μία από τις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών μονάδων.

Η διάκριση αυτή, από τους κατ΄ εξοχήν ειδικούς στην τεχνολογία του Πολυπροπυλενίου, επιβεβαιώνει στην πράξη τα υψηλά πρότυπα που εφαρμόζει η επιχείρηση στην παραγωγή του προϊόντος, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βέλτιστη ποιότητα προς τους πελάτες της, την ομαλή λειτουργία, αλλά και την πλήρη αξιοποίηση της δυναμικότητας και των τεχνολογικών δυνατοτήτων του εργοστασίου.

Το επίτευγμα αυτό είναι αποτέλεσμα του επαγγελματισμού και της συλλογικής προσπάθειας του έμπειρου και εκπαιδευμένου προσωπικού της εταιρίας.

Σημείωση προς τον εκδότη:

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διαθέτει στη Θεσσαλονίκη το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής ΡΡ της χώρας, ετήσιας δυναμικότητας 190 χιλ. τόνων, που καλύπτει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, ενώ μέρος της παραγωγής εξάγεται σε γειτονικές / Μεσογειακές χώρες.
Το ΡΡ είναι από τα πλέον διαδεδομένα πλαστικά, με πληθώρα συνεχώς διευρυνόμενων εφαρμογών και σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων εναλλακτικών υλικών.