Υποστήριξη Δημοτικών Βιβλιοθηκών.

Προσφέροντας ένα βιβλίο ανοίγεις κι εσύ ένα παράθυρο στη γνώση!

Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, συνεχίζοντας τις κοινωνικές μας δράσεις, με έμφαση αυτή τη φορά στη φιλαναγνωσία, υποστηρίζουμε τη λειτουργία των βιβλιοθηκών στις τοπικές κοινωνίες. Κάναμε το πρώτο βήμα ξεκινώντας από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Ασπροπύργου, Νέας Μαγνησίας και Κορδελιού, τις οποίες έχουμε ήδη εφοδιάσει με σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργώντας παράλληλα ενημερωμένες βάσεις δεδομένων και ενισχύοντας τη λειτουργικότητά τους.

Τώρα, με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, εμπλουτίζουμε το περιεχόμενό τους και αυξάνουμε τις ευκαιρίες μόρφωσης του κοινού προσφέροντας βιβλία!

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο φέρνουν όσα βιβλία έχουν διαβάσει και δεν τα χρειάζονται πια, που είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμη, προσφέρουν επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ, για την παιδική γωνιά της κάθε βιβλιοθήκης. Όλο τον Σεπτέμβριο, σε συγκεκριμένους χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη συγκεντρώνονται λογοτεχνικά, ιστορικά, επιστημονικά, παιδικά αλλά όχι σχολικά βιβλία.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τις βιβλιοθήκες αυτές φιλικές και χαρούμενες, ώστε να είναι επισκέψιμες καθημερινά από μικρούς και μεγάλους, όπου θα βρίσκουν μια ζεστή γωνιά για διάβασμα και ψυχαγωγία.