Τουρνουά Εταιρειών Πετρελαιοειδών 2017 – Πρώτη θέση για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε βόλεϊ και πινγκ πονγκ

Άξιοι «κατακτητές της κορυφής» αναδείχθηκαν οι αθλητές του Ομίλου ΕΛΠΕ, οι οποίοι στο πλαίσιο του Τουρνουά Εταιρειών Πετρελαιοειδών 2017 θριάμβευσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου, στα αγωνίσματα του βόλεϊ και του πινγκ πονγκ.

Η αρχή έγινε το Σάββατο, όταν η ομάδα βόλεϊ νίκησε εύκολα την δις τροπαιούχο ομάδα της AEGEAN με 2-0 σετ (25-15/25-16). Η ομάδα απαρτίστηκε από τους: Χαρίτο Δαμιάνου, Νίκο Διβάρη, Δημήτρη Θεοδωρίδη, Βασίλη Καλαμπόκη, Αντώνη Καφούρο, Δημήτρη Λύτρα, Αλέξανδρο    Παπαϊωάννου, Αντώνη Προκοπίδη, Βασίλη Στάμο, Νίκο Χόνδρο και Φώτη Χριστοδουλόπουλο. 

Σε «εμφύλιο» με τη συμμετοχή δύο αθλητών της ΕΛΠΕ εξελίχθηκε ο μεγάλος τελικός στο πινγκ πονγκ, που διεξήχθη την Κυριακή. Ο Κωνσταντίνος Μιχάλαρος επικράτησε τελικά με 3-1 σετ, στην αναμέτρησή του με τον Δημήτρη Παρόδου. Επισημαίνεται ότι, στον μικρό τελικό αγωνίστηκε ακόμη ένας αθλητής της ΕΛΠΕ ο Ρίζος Χριστόφορος, ο οποίος έχασε δύσκολα με 3-1 από τον περυσινό φιναλίστ Αντώνη Δίπλα, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα της CORAL.

Εντωμεταξύ, συνεχίζονται οι αγώνες τέννις στο Κλαμπ Χαλανδρίου, ενώ και το μπάσκετ θα έχει την τιμητική του το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή αγώνων 3x3 στο κλειστό Περιστερίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους και ιδιαίτερα στους νικητές και καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν την προσπάθεια τους.