Θερινό “Volley Camp” για νεαρούς αθλητές στον Εύοσμο, με χορηγία των ΕΛΠΕ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή νεαρών αθλητών και αθλητριών στο θερινό VOLLEY CAMP του Αθλητικού Συλλόγου «Αίαντας Ευόσμου» που διοργανώνεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 21 μέχρι και το Σάββατο 25 Ιουνίου.  

Στις αθλητικές δραστηριότητες, που διαρκούν καθημερινά από τις 15.00’ έως τις 20.00’, συμμετέχουν περισσότερα από εκατό (100) παιδιά εργαζομένων στα ΕΛΠΕ και οικογενειών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, τα οποία εξοικειώνονται με το άθλημα και βελτιώνονται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο υπό την καθοδήγηση  των προπονητών, Δημήτρη Βλάχου, Παναγιώτη Σδραυκάκη, Εύης Κυριακίδου, Θόδωρου Μποζίδη και Θόδωρου Βαφέα.

Υπεύθυνος του CAMP είναι ο διεθνής παίκτης και ρέκορντμαν συμμετοχών με την Εθνική Ομάδα VOLLEY Ανδρών, Άκης Χατζηαντωνίου, ο οποίος μεταδίδει την πολύτιμη εμπειρία του στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Η θερινή δραστηριότητα διεξάγεται με τη συνδρομή του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Αρκούν η ενέργεια, τα χαμόγελά τους και η δίψα για μάθηση, που επιδεικνύουν από την πρώτη στιγμή!