TA ΕΛΠΕ χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Μπάσκετ “3x3” της Ένωσης Ν. Περάμου – Μεγάρων

Περισσότεροι από διακόσιοι (200) αθλητές, ηλικίας από 6 μέχρι και 60 ετών, συμμετείχαν στο φετινό Φεστιβάλ Μπάσκετ “3x3” που διοργάνωσε η Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων, υπό την αιγίδα του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Το τουρνουά διεξήχθη το χρονικό διάστημα από 1 έως και 3 Ιουλίου στα ανοικτά γήπεδα της Νέας Περάμου και εκτός από τους συμμετέχοντες όλων των ηλικιών, προσέλκυσε το ενδιαφέρον και πολλών θεατών που έσπευσαν να το παρακολουθήσουν. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά συμμετέχουν στο Φεστιβάλ “3x3”, που εφέτος διοργανώθηκε για 10η χρονιά με μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (03/07/2016), ο υπεύθυνος αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΠΕ Γιώργος Καλαφατάκης και ο παράγοντας της Ένωσης Νέας Περάμου και Δ/ντης Ασφαλείας ΒΕΑ Ασπροπύργου, Νίκος Ασημόπουλος, μοίρασαν τα μετάλλια στους αθλητές που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ “3x3”, ενώ για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ τιμήθηκαν οι παίκτες, Γιάννης Αθανασούλας του Απόλλωνα Πατρών και Αντώνης Μάτζαρης του Εθνικού Πειραιώς.