Πρόγραμμα Οικονομικής Επιβράβευσης για τους απόφοιτους Λυκείου των δήμων Ελευσίνας, Μάνδρας και Ασπροπύργου

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του τριετούς Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για το οποίο ήδη έχει αναλυτικά ενημερώσει τις τοπικές αρχές, υλοποιεί πρόγραμμα οικονομικής και ηθικής επιβράβευσης της προσπάθειας όλων των μαθητών που πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το πρόγραμμα αφορά τους αποφοίτους Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2007-2008 που έχουν εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ΑΕΙ-ΤΕΙ εντός της ελληνικής επικράτειας, ως πρωτοετείς φοιτητές και προέρχονται από τους Δήμους Ελευσίνας, Μάνδρας και Ασπροπύργου.
 
Με στόχο την αξιοκρατική υλοποίηση του προγράμματος, η επιβράβευση των φοιτητών θα γίνει βάσει μοριοδότησης, κατά την οποία θα ληφθούν υπόψη τα εξής κριτήρια:

- Βαθμός πρόσβασης – Ποσοστό μοριοδότησης 70%
- Τόπος εισαγωγής – Ποσοστό μοριοδότησης 20% (Εφόσον έχουν εισαχθεί σε σχολή εκτός του τόπου μόνιμης κατοικίας τους π.χ. Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα)
- Πρόσθετα κοινωνικά κριτήρια – Ποσοστό μοριοδότησης 10% (άτομα με ειδικές ανάγκες, τέκνα πολύτεκνων οικογενειών, κλπ).
 
Βάσει των αποτελεσμάτων της μοριοδότησης: 
- οι πρώτοι 20 φοιτητές θα λάβουν το ποσό των τριών χιλιάδων ευρώ (3.000€),
- οι επόμενοι 100 φοιτητές θα λάβουν το ποσό των χιλίων ευρώ (1.000€) και
- οι υπόλοιποι 161 φοιτητές θα λάβουν μία δωροεπιταγή αξίας εκατόν πενήντα ευρώ (150€).
 
Τα δικαιολογητικά θα αξιολογηθούν από 4μελή επιτροπή, την οποία θα απαρτίζουν 3 στελέχη της ΕΛΠΕ και ένας εκπρόσωπος από την εκπαιδευτική κοινότητα.
 
Θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε το έντυπο μαζί με αντίγραφο του αποδεικτικού για το βαθμό πρόσβασης και να τον επιστρέψετε στη διεύθυνση : ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., 17ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, 193 00 Ασπρόπυργος. Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Υπόψιν κας Εύης Ανδρομανέτσικου.
 
Η φόρμα για την συμπλήρωση των απαιτούμενων στοιχείων μπορεί να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail που θα μας υποδείξετε και να την επιστρέψετε πάλι μέσω e-mail.
 
Η συμπλήρωση της φόρμας είναι απαραίτητη, προκειμένου να αξιολογηθούν τα στοιχεία σας με βάση τα κριτήρια της μοριοδότησης και να συμπεριληφθείτε στην τελική λίστα των δικαιούχων.
 
Η τελική λίστα με τους δικαιούχους θα αναρτηθεί στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στους δήμους και στα σχολεία  και θα  δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
 
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία. παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνα: 219 9991888, 210 5539236, 210 5539242).