Πρόγραμμα φιλοξενίας 150 παιδιών των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Ν.Περάμου και Μαγούλας, σε κατασκηνώσεις

 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί φέτος για δεύτερη χρονιά, πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε επιλεγμένες σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες κατασκηνώσεις της Αττικής και των γειτονικών νομών, την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.
 
Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά του προγράμματος και την ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας, η ΕΛ.ΠΕ. δίνει από φέτος την ευκαιρία σε διπλάσιο αριθμό παιδιών να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις.
 
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ» για την περίοδο Ιουνίου- Αυγούστου 2009, αφορά συνολικά 150 παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών, από ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες που κατοικούν στους Δήμους Ασπροπύργου (40 παιδιά), Ελευσίνας (40 παιδιά), Μάνδρας (30 παιδιά), Ν. Περάμου (20 παιδιά) και Μαγούλας (20 παιδιά).
 
Προτεραιότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα δοθεί σε παιδιά πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε άλλα κατασκηνωτικά προγράμματα, καθώς και σε οικογένειες που συγκεντρώνουν πρόσθετα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
 
Εάν ο αριθμός των ενδιαφερόμενων ξεπερνά τους 150, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για την επιλογή των τελικών δικαιούχων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ», μπορούν να το δηλώσουν στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ μέχρι τις 5 Ιουνίου 2009.
 
Για το σκοπό αυτό, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, την οποία μπορείτε να παραλάβετε και από τα κεντρικά γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (17ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών– Κορίνθου, Διεύθυνση Δημοσίων & Εταιρικών Σχέσεων Ασπρόπυργος ή 27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών– Κορίνθου, Ελευσίνα).
 
Επίσης, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα: 210–5539238, 210–5539242, 210–5536077, 219-9991888 και να ζητήσετε να σας αποσταλεί ταχυδρομικά.
 
Για οποιαδήποτε απορία ή για περαιτέρω πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ίδια τηλέφωνα.