Πάμε κατασκήνωση και φέτος με την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!

Πρόγραμμα Φιλοξενίας 150 παιδιών της περιοχής του Θριασίου, σε κατασκηνώσεις.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί για τρίτη χρονιά τη δράση «Πάμε Κατασκήνωση». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών του Θριασίου σε σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες κατασκηνώσεις της Αττικής και των γειτονικών νομών, την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.
 
Η ΕΛ.ΠΕ., έπειτα από τη θετική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας του Θριασίου, δίνει και φέτος την ευκαιρία σε 150 παιδιά, ηλικίας 6 έως 15 ετών να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις την περίοδο Ιουνίου – Αυγούστου 2010.
 
Συγκεκριμένα, το «Πάμε Κατασκήνωση» θα φιλοξενήσει 40 παιδιά από το Δήμο Ασπροπύργου, 40 παιδιά από το Δήμο Ελευσίνας, 20 παιδιά από το Δήμο Μαγούλας, 30 παιδιά από το Δήμο Μάνδρας και 20 παιδιά από το Δήμο Νέας Περάμου.
 
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, προτεραιότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα δοθεί σε παιδιά πολύτεκνων και μονογονεϊκών οικογενειών, ενώ θα ληφθούν υπόψη και πρόσθετα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Επίσης, θα δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα στο παρελθόν.
Εάν ο αριθμός των ενδιαφερομένων ξεπερνά τους 150, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για την επιλογή των τελικών δικαιούχων.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ» μέχρι τις 21 Μαΐου 2010.
 
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ [Γραφεία Ασπροπύργου: 17ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών– Κορίνθου, Ισόγειο - Υποδοχή ή Γραφεία Ελευσίνας: 27ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών– Κορίνθου, Ελευσίνα, υπόψη κας Ν. Πουλοπούλου, καθημερινά μεταξύ 10:00 – 14:00].
 
Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την αίτηση ηλεκτρονικά.
 
Εναλλακτικά, η αίτηση μπορεί να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά σε e-mail, που θα μας υποδείξετε και να την επιστρέψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
 
Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
210 63 02 648 και 210 55 36 074.