Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τιμά τους εθελοντές - εργαζόμενους για τη δράση τους στις πυρκαγιές του Αυγούστου

Στο πλαίσιο μίας ξεχωριστής εσωτερικής εκδήλωσης ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βράβευσε 8 εργαζόμενους, οι οποίοι, δρώντας εθελοντικά, συνέβαλαν στην καταπολέμηση των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική και την Εύβοια τον περασμένο Αύγουστο.

Οι εργαζόμενοι αυτοί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και συνέδραμαν με όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να φτάσει η προσφορά του Ομίλου σε πυροσβέστες και κατοίκους. Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, μετέτρεψαν τα βυτιοφόρα οχήματα της εταιρείας σε υδροφόρα, ενώ φρόντισαν και για τον απρόσκοπτο ανεφοδιασμό με καύσιμα όλων των οχημάτων που ενεργούσαν στην περιοχή για την κατάσβεση. Παράλληλα, διένειμαν προστατευτικά γυαλιά ασφαλείας και τρόφιμα στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους στους τιμώμενους εργαζόμενους εξέφρασαν ο Πρόεδρος Δ.Σ., κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ανδρέας Σιάμισιης και μέλη του Δ.Σ. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν, η εθελοντική δράση των εργαζομένων του Ομίλου αποδεικνύει ότι η έννοια της προσφοράς είναι συνυφασμένη με την εταιρική κουλτούρα. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βρίσκεται, διαχρονικά, δίπλα στην κοινωνία, ανταποκρινόμενος, άμεσα, σε καταστάσεις κρίσης και έκτακτης ανάγκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι τιμώμενοι εργαζόμενοι παρέλαβαν ένα αναμνηστικό βραβείο, ως αναγνώριση της πολύτιμης βοήθειάς τους.

 

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση βράβευσης
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση βράβευσης