Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή του επι κοντώ, Κώστα Φιλιππίδη.

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛΠΕ στο Μαρούσι επισκέφθηκε την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο Βελιγράδι, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  κλειστού στίβου με άλμα στα 5.85μ., επίδοση που αποτελεί και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση που είχε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γρηγόρη Στεργιούλη, τον Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων κ. Γιάννη Κορωναίο και τον Υπεύθυνο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου κ. Γιώργο Καλαφατάκη, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κλειστού στίβου εκμυστηρεύτηκε ότι  τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχε σταθεροποιήσει τα άλματά του σε μεγάλα ύψη και την κατάλληλη στιγμή ήρθε και το ρεκόρ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα στις ΗΠΑ, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια, με ορόσημο την συμμετοχή του Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκυο.

Κατά τη συνάντηση επισφραγίστηκε η βούληση του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ να συνεχίσει να στηρίζει, ως χορηγός, τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στο επί κοντώ, στην πορεία Πρωταθλητισμού που διανύει.