Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια στο πλευρό του κορυφαίου 'Ελληνα Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου

Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο Μαρούσι επισκέφθηκε εχθές, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ο Ασπροπυργιώτης «γίγαντας» της Άρσης Βαρών σε πάγκο, Παύλος Μάμαλος.

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Ανώτερο Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων κ. Γιάννη Κορωναίο και τον Υπεύθυνο Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Γιώργο Καλαφατάκη, με τους οποίος μοιράστηκε μοναδικές στιγμές από την αθλητική του διαδρομή. 

Ο Παύλος Μάμαλος αναφέρθηκε στις εντατικές προπονήσεις, την σκληρή προετοιμασία και την υπεράνθρωπη  προσπάθεια που κατέβαλλε για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους πρόσφατους Παραολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας. Μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια, έθεσε ως στόχο τη συμμετοχή στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μεξικό, αλλά και στην Ολυμπιάδα του Τόκυο το 2020, όπου φιλοδοξεί να ολοκληρώσει την καριέρα του με ακόμη ένα μετάλλιο.

Στην προσπάθειά του αυτή τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα σταθούν αρωγός, στηρίζοντας εμπράκτως, ως χορηγός, τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή της ομάδας Άρσης Βαρών στην πορεία Πρωταθλητισμού που διανύει.