Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει την πλατφόρμα «Greece from Home»

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζει την πρωτοβουλία «Greece from home», συμβάλλοντας στις στοχευμένες προσπάθειες του Υπουργείου Τουρισμού για την επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρας μας.

Το «Greece From Home» είναι μία πλατφόρμα, η οποία δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Marketing Greece, και έχει ως στόχο τη διατήρηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού και της σχέσης με τους υποψήφιους τουρίστες, κατά τη διάρκεια και  μετά- Covid -19 εποχή.

Το περιεχόμενο της πλατφόρμας περιστρέφεται γύρω από την ιδέα του σπιτιού. Οι Έλληνες «ανοίγουν τα σπίτια τους» διαδικτυακά στην παγκόσμια κοινότητα. Μέσω του περιεχομένου, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τουριστικές εμπειρίες καθώς και βίντεο από διάσημους Έλληνες, οι τουρίστες προσκαλούνται σε διαδικτυακές εμπειρίες που αντανακλούν τοπικά στοιχεία: ελληνική κουζίνα, μουσική, καλλιτεχνική δημιουργία, προσωπικές ιστορίες κ.λπ., εμπειρίες, δηλαδή, παρόμοιες με αυτές που θα αποκτούσαν, αν ερχόντουσαν στη χώρα μας.

To «Greece from Home» είναι ουσιαστικά ένα σύνολο συναισθημάτων, αξιών και εμπειριών, όπως τα βιώνουν οι κάτοικοί της, και αποτελούν την Ελλάδα!