O Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και ο οργανισμός The Tipping Point συνδέουν μαθητές με μέντορες από όλο τον κόσμο

Για 2η συνεχή χρονιά, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενισχύει το πρόγραμμα του οργανισμού The Tipping Point και υποστηρίζει τη συμμετοχή πέντε δημόσιων σχολείων από τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λευκάδα, τη Χάλκη και την Αθήνα.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω live video με ανθρώπους – πρότυπα από όλο τον κόσμο σχετικά με τους επαγγελματικούς κλάδους του ενδιαφέροντος τους, μέσα από την άνεση της τάξης τους.

Σκοπός είναι η λήψη πιο συνειδητοποιημένων αποφάσεων σε ό,τι αφορά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία, κάτι το οποίο θα τους επιτρέψει να ανοίξουν νέους ορίζοντες πέρα από τα στερεότυπα του κοινωνικού τους περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποκτά ιδιαίτερη αξία για τον Όμιλο ΕΛΠΕ, καθώς, πέρα από την υποστήριξη των πέντε σχολείων, για δεύτερη χρονιά ο Όμιλος συνδράμει με τη συμμετοχή των Στελεχών του στο ρόλο των μεντόρων, οι οποίοι μοιράζονται γνώσεις και εμπειρίες από το επάγγελμα που επιτελούν σε μαθητές όλης της χώρας.

Η συνεργασία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με το Tipping Point συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια για την επίτευξη των παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΕΛΠΕ.

 

HELPEGroup TippingPoint