Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, ενθαρρύνει πράσινες συνήθειες

Οι προαύλιοι χώροι του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 6ου Νηπιαγωγείου Ασπροπύργου γέμισαν με δέντρα και φυτά, στο πλαίσιο συνεργασίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ με το Δήμο Ασπροπύργου και τη σχολική κοινότητα.

Αρωματικά φυτά, όπως δεντρολίβανο, λεβάντα, δυόσμος αλλά και άλλα ανθοφόρα καλλωπιστικά φυτά της ελληνικής γης μεταφυτεύθηκαν σε αυτοσχέδιες γλάστρες από παροπλισμένες σωσίβιες λέμβους. Άδεια παρτέρια και κήποι γέμισαν με δενδρύλλια και αειθαλή φυτά, βελτιώνοντας την αισθητική του χώρου.  Και όλα αυτά έγιναν με τη βοήθεια των μικρών μαθητών, που είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να μάθουν για το περιβάλλον και τον εθελοντισμό, περνώντας ευχάριστα το χρόνο τους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φυτά προέρχονται από το φυτώριο που βρίσκεται, εντός των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ελευσίνας, το οποίο συντηρείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με τη φροντίδα των εργαζομένων.

O Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ βρίσκεται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας των τοπικών κοινωνιών και ενθαρρύνει την υιοθέτηση πράσινων συνηθειών, όπως είναι η δεντροφύτευση.

 Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, ενθαρρύνει πράσινες συνήθειες