Fire & Emergency Awards 2020: Ανάδειξη της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ σε “Safe Company of the Year”

Το κορυφαίο βραβείο "Safe Company of the Year" απονεμήθηκε στην ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή και πολύπλευρη εξέλιξη της εταιρείας σε θέματα Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και διαχείρισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ έλαβε τα περισσότερα βραβεία συνολικά, στις παρακάτω 9 + 1 κατηγορίες:

H διοργάνωση Fire & Emergency Awards 2020 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος, στις 15 Σεπτεμβρίου, με  στόχο την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών και υπηρεσιών  πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης επιχειρήσεων, οργανισμών αλλά και παρόχων σχετικών υπηρεσιών και λύσεων.

Για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των κατοίκων των τοπικών κοινωνιών και η ασφάλεια των εγκαταστάσεών του αποτελούν θεμελιώδεις αξίες. Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιείται μία σειρά ενεργειών και δράσεων, οι οποίες έχουν εκπαιδευτικό, υποστηρικτικό αλλά και μόνιμο χαρακτήρα, και οι οποίες συνδέονται με την  εξέλιξη των πολιτικών Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και διαχείρισης περιστατικών έκτακτης ανάγκης.

Η επιβράβευση της προσπάθειας για την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα τιμητική και, παράλληλα, ενισχύει την πορεία του Ομίλου προς την εξασφάλιση ενός διαρκώς ασφαλέστερου εργασιακού περιβάλλοντος.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΛΠΕ, Safe Company of the Year, Fire & Emergency Awards 2020,

                                  Από αριστερά προς δεξιά εικονίζονται οι κ.κ. Γιώργος Κιάμος, Επικεφαλής Τμήματος Πυρασφάλειας ΒΕΑ και Συμεών Χατίνογλου, Τεχνολόγος Πυρασφάλειας ΒΕΑ