Εθελοντισμός, Κοινωνική Προσφορά και Άθληση από τους Εργαζόμενους του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Μετουσιώνοντας σε πράξη αγάπης το σύνθημα «Συμμετέχουμε & Προσφέρουμε», 144 εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ συμμετείχαν στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», προσφέροντας, παράλληλα, στήριξη σε μη κερδοσκοπικούς φορείς με αξιόλογο έργο.

Για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι εργαζόμενοι - δρομείς, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ πριμοδότησε την προσπάθειά τους, προσφέροντας €10. Το αντίτιμο του χρηματικού ποσού, που συγκεντρώθηκε, ενίσχυσε τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», με πετρέλαιο θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών του χειμώνα, ενώ καύσιμα κίνησης διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ».


Για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, η ουσιαστική στήριξη στις Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες αποτελεί άμεση προτεραιότητα και έναν από τους βασικούς άξονες της ολοκληρωμένης στρατηγικής του σε θέματα Εταιρικής Ευθύνης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριότητα των ΜΚΟ μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους: