Έναρξη αιτήσεων του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης 2024

Το Πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών τους, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024.

Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στη  HELLENiQ ENERGY δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται θέσεις θερινής απασχόλησης σε φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., μια σημαντική δράση του Ανθρώπινου Δυναμικού της HELLENiQ ENERGY, για τη νέα γενιά. 

Οι ειδικότητες αναφέρονται ενδεικτικά παρακάτω:

Ειδικότητες Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Μηχανικών

Χημικών

Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Οικονομικών Επιστημών – Λογιστικής

Πληροφορικής

Νομικών Επιστημών

 

Πληροφορίες Προγράμματος:

  • Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., αφορά:
    • Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, Ελλάδας και εξωτερικού.
    • Απόφοιτους Α.Ε.Ι. πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει το ίδιο έτος με το έτος υλοποίησης του Προγράμματος.
  • Οι υποψήφιοι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 60% της συνολικής διάρκειας φοίτησης της σχολής τους.
  • Ο μέσος όρος βαθμολογίας, για το σύνολο των ετών φοίτησης, πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,5 (λίαν καλώς). Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές θα λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του βασικού τους πτυχίου (προπτυχιακές σπουδές).
  • Η απασχόληση πραγματοποιείται κατά τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου και έχει διάρκεια 2 μηνών.

 

Αιτήσεις Συμμετοχής για το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ 2024:

Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα είναι διαθέσιμη από την Τρίτη, 25/06/2024 έως την Πέμπτη  04/07/2024.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://internshipprograms.helleniqenergy.gr για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής και να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Για τυχόν ερωτήσεις / διευκρινίσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Απασχόλησης Α.Ε.Ι, παρακαλούμε για την αποστολή του αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]