Έναρξη αιτήσεων για το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης 2023

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://internshipprograms.helleniqenergy.gr/

Οι ικανότητες και οι φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων είναι πηγή δύναμης για κάθε κοινωνία. Στον Όμιλο HELLENiQ ENERGY δίνουμε προτεραιότητα στη στήριξη της νέας γενιάς, παρέχοντας ευκαιρίες σε φοιτητές που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εργασιακή εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρονται θέσεις θερινής απασχόλησης σε φοιτητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, μέσω του Προγράμματος Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., μια σημαντική δράση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, για τη νέα γενιά. 

Το Πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών τους, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Οι ειδικότητες αναφέρονται ενδεικτικά παρακάτω:
 

Ειδικότητες Α.Ε.Ι. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

Μηχανικών

Χημικών

Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Marketing & Επικοινωνίας

Οικονομικών Επιστημών – Λογιστικής

Πληροφορικής

Νομικών Επιστημών

 

Πληροφορίες Προγράμματος:

  • Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών Α.Ε.Ι., αφορά:
    • Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, Ελλάδας και εξωτερικού.
    • Απόφοιτους Α.Ε.Ι. πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει το ίδιο έτος με το έτος υλοποίησης του Προγράμματος.
  • Οι υποψήφιοι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 60% της συνολικής διάρκειας φοίτησης της σχολής τους.
  • Ο μέσος όρος βαθμολογίας, για το σύνολο των ετών φοίτησης, πρέπει να είναι τουλάχιστον 6,5 (λίαν καλώς). Για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές θα λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογία του βασικού τους πτυχίου (προπτυχιακές σπουδές).
  • Η απασχόληση πραγματοποιείται κατά τους θερινούς μήνες Ιουλίου-Αυγούστου και έχει διάρκεια 2 μηνών.


Αιτήσεις Συμμετοχής για το Πρόγραμμα Απασχόλησης Φοιτητών ΑΕΙ 2023:
Η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα είναι διαθέσιμη από την Δευτέρα, 19/06/2023 έως την Πέμπτη 29/06/2023.

Εφόσον επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής και να ενημερωθείτε για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://internshipprograms.helleniqenergy.gr/ 

Για τυχόν ερωτήσεις / διευκρινίσεις σχετικά με το Πρόγραμμα Απασχόλησης Α.Ε.Ι, παρακαλούμε για την αποστολή του αιτήματός σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]