Δωρεά οχήματος πολλαπλών χρήσεων στο ΕΚΑΒ Κοζάνης από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει το Ειδικό Τμήμα Καταστροφών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δώρισε ένα όχημα πολλαπλών χρήσεων για τη μεταφορά ασθενών Covid -19, για τους οποίους δε δικαιολογείται η μεταφορά με ασθενοφόρο.

Ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, Πρόεδρος ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Συμμετοχών ΑΕ, επεσήμανε:

Διαχρονικά, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ανταποκρίνεται με ευαισθησία στις ανάγκες των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ, πιστοί σε αυτή τη δέσμευσή μας, για να υποστηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να σταθούμε αρωγοί στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο ΕΚΑΒ Κοζάνης, ιδίως εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στους διασώστες, στα μέλη του πληρώματος, στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, σε όλους εσάς στο ΕΚΑΒ Κοζάνης».

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα είναι πάντα παρών εκεί όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη, στηρίζοντας εμπράκτως την ελληνική κοινωνία.. Το θεωρούμε ηθική ευθύνη και καθήκον μας, ώστε να συμβάλλουμε στο βιώσιμο μέλλον της χώρας».

Στη λιτή εκδήλωση παραλαβής της δωρεάς, η οποία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Μαλούτας, ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας κ. Θωμάς Σαραφίδης και μέλη του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας.

 

δωρεά οχήματος ΕΚΑΒ - ΕΛΠΕ