8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα Διοίκησης του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»

Η 8η Μαρτίου δεν αποτελεί μόνο μία ξεχωριστή ημέρα, αλλά, κυρίως, είναι μία υπενθύμιση για το σημαντικό και πολυδιάστατο ρόλο της Γυναίκας στην επαγγελματική, κοινωνική, οικογενειακή και οικονομική εξέλιξη της εποχής μας, που αυτονόητα αναγνωρίζεται, πλέον, από όλες τις αναπτυγμένες κοινωνίες.

Μέσα από το σύνθετο και πολύπλοκο ρόλο που καλούνται να διεκπεραιώσουν σε τόσους πολλούς και διαφορετικούς τομείς, οι Γυναίκες διακρίνονται καθημερινά, αναλαμβάνουν με επιτυχία κρίσιμες θέσεις ευθύνης και συμβάλλουν καταλυτικά για το καλύτερο μέλλον όλων μας.

Στόχος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ είναι να διασφαλιστεί μία εταιρική κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, που θα αναπτύσσει το γυναικείο ταλέντο, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες, υποστήριξη, αξιοκρατία και εξασφάλιση ισότιμης πρόσβασης στις επαγγελματικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

Με αφορμή, λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τόσο ο Πρόεδρος κος Γ. Παπαθανασίου, όσο και ο Διεύθυνων Σύμβουλος κος Α. Σιάμισιης, έστειλαν τις εγκάρδιες ευχές τους στις εργαζόμενες του Ομίλου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τον ειλικρινή σεβασμό τους για τη διαρκή προσφορά τους και στην αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου.